ENGEST

ROOSIAED terrassile

ROOSIAED – disaintoodete valikusse lisandus romantiline terrassivaip mõnusate puhkehetkede jaoks!

Kuna soov oli ellu viia mittemärguv suvine vaipkate, siis sai teemale kaua mõeldud. Fotoprindis loodud põrandakate on unistuste mustriga – kaunid roosid on sirgumas otse aiamurust, mida tavaelus paraku ei kohta. Vaipa saab kasutada erinevatel siledatel pindadel sise- või välistingimustes, terrassil, rõdul, lehtlas jne… kus lihtsalt sooviks pilkupüüdvat ja puhast viimistletud pinda. Ainulaadne rullmaterjal on 2,0 m laiune ja 2,5 mm paksune, vee- ja libisemiskindel ning lihtne puhastada.

Disainvaiba muster on kujundatud kahe meetri laiusena, kuid rullkatte pikkust saab tellida just oma soovitud mõõtude järgi. Põrandakate valmib vastavalt teie mõõtudele orient. 1-2 nädala jooksul. Võimalus on saata ka postiga.

Uue toote maksumus – 66 Eur / m2.  (näiteks roosivaip 2m x 2 m /264 Eur.)  Täpsustage oma soovitud mõõt ja küsige autorilt lisainfot: liivi@visioontekstiil.com

Uue toote esmaesitlus toimus INTERJÖÖR 2023 sisustusmessil Eesti Näituste messikeskuses 21.-23. aprillil Tallinnas.

Originaalne vaipkate ROOSIAED on loodud autori omakasvatatud roosidest ja isiklikest fotodest. Puhkus võib olla päris roosiline ja vahel polegi vaja muru niita.

Ilusat kevadet ja lähenevat suve! Liivi Leppik

liivi@visioontekstiil.com // +372 5149539

top